Проверка за свободно име на фирма

 

проверка за свободно име на фирма lead consult

Проверка за свободно име на фирма. Можете да проверите дали избраното от Вас име е свободно на сайта на Търговския регистър – www.brra.bg :

  1. В полето Справки, избирате Права върху фирма и записвате на български език избраното от вас име без да изписвате правната му форма.
  2. Препишете кода от картинката и натиснете „търси“.
  3. Ако Ви се появи съобщение за „Несигурна връзка“ или друго служебно съобщения, натискате следните бутони в същия ред „Разбирам опасностите“ -> Добавяне на изключение -> Изтегляне на сертификат -> Потвърждаване на изключение по безопасността.
  4. Ако  Ви се изпише съобщението “няма резултати” или сред резултатите го няма посоченото от Вас име, значи избраното от Вас име за нова е свободно и може да регистрирате Вашата фирма.

Проверка за свободно име на фирма. През това поле, се проверяват всички имена, включително и само запазените имена, без да е извършена регистрация по тях.

Екипът на Lead Consult разполага с юристи, с необходимите познания и опит в материята. Разгледайте пълен списък с, предлаганите от нас, услуги тук.⇽


За консултации, можете да се свържете с нас на:

☎ Телефон: + 3598 888 33 600
✉ Имейл: office@leadconsult-bg.com

Scroll to Top