Сертификати

Правна и счетоводна кантора Lead Consult разполага с Международни сертификати за дейност

16.01.2024г – От екипът на Lead Consult, сме щастливи да споделим с вас, че в  последните дни на изминалата година Lead Consult Ltd. стана член на Българо-гръцката търговско-промишлена камара!
 Българо-гръцката търговско-промишлена камара /БГТПК/е първата по рода си в историята на България, частна организация с нестопанска цел, която сътрудничи за устойчиво развитие и подобряване на българо-гръцкия бизнес, търговски и културни отношения на международно ниво. Нейното учредяване е израз на воля за сътрудничество между фирми и инвеститори от двете съседни държави и израз на общия им стремеж към подобряване на инвестиционния и културен обмен.
19.01.2024г – Днес в Резиденцията на Франция в България, по време на коктейла, обявяващ старта на Наградите за иновации за 2024, Lead Consult Ltd. официално зае мястото си като пълнопраправен член на Френско-българската търговска и индустриална камара.

 Френско-българска търговска и индустриална камара е организация с нестопанска цел, която обединява 240 френски, български и международни компании. Камарата е израз на воля от страна на българските и френските предприемачи да обединят сили, с цел да окуражават и развиват двустранните икономически и търговски отношения между двете страни.

ФБТИК е част от CCI France International (международна мрежа на френските търговски камари в чужбина), която днес наброява 123 камари в 92 страни по целия свят. Организацията на международните камари поддържа и тесни връзки с регионалните търговски и индустриални камари във Франция.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn
Instagram
Scroll to Top