Откриване на образователен център, специализиран в сферата на Изкуствата

образователен център lead consult етажи с хора маси столове ескалатор

„Животът е кратък, изкуството вечно“

Изкуството обхваща широка гама от дейности, ориентирани към това да бъдат оценени от хората, вследсвие на уникалността, която носят, когато биват представени пред публиката. Изкуството най-лесно се възприема със своята арт насоченост, но то може да бъде в областта на музиката, актьорското майсторство, графичния дизайн, модния дизайн, литературата, кулинарията.

Все повече хора започват да проявяват интерес към това да творят, затова и се откриваат все повече школи и образователни центрове за изкуство с цел да усъвършенстват възможностите и таланта на обществото, а и да създават една приятна среда за разтоварване и отдих от забързаното човешко ежедневие.

Ако искаш и ти да създадеш свой такъв обучителен център, специализиран в сферата на изкуствата, ние от Lead Consult сме насреща да помогнем.

Процедурата за откриване на образователен център следва да се изпълни по няколко стъпки:

1. Регистриране на новоучредената фирма ЕООД/ООД;

2. Избор на подходящо помещение, което да отговаря на изискванията за откриване на обект с обществено предназначение (санитарно – хигиенни, противопожарни и други технически изисквания);

Лицензиране

Образователните центровете за изкуства не подлежат на лицензиране!

Режимът за регистрацията е свободен.

Дейност

Един образователен център за изкуства може да бъде инициатор на различни изложби, концерти, творчески представления, конкурси, литературни четения, кулинарни презентации и колаборации. Центърът допринася хората да равиват своите умения в различни категории, затова изберете конкретната сфера, в която искате да го специализирате.

Подгответе се с квалифицирани специалистти в областта и подсигурете необходимите материали за обучаващите се. Не подценявайте изборът на локация и помещение. Подберете ново и уникално име за своя обучителен център.

Какво ще извърши екипът на Lead Consult за Вас?

➲ Извършване на цялостната процедура по регистрация на фирма ЕООД/ООД, както и изготвяне на всички необходими документи за вписване и регистрация на вашето дружество;

➲ Уведомяване на РЗИ за откриването на обект с обществено предназначение;

➲ Възможност за предоставяне на счетоводни и правни услуги.

Екипът на Lead Consult разполага с юристи, с необходимите познания и опит в материята. Разгледайте пълен списък с, предлаганите от нас, услуги тук.⇽


За консултации, можете да се свържете с нас на:

☎ Телефон: + 3598 888 33 600

Scroll to Top