Регистрация на протеинов бар към вече работещ фитнес или спортна зала

регистрация на протеинов бар

Регистрация на протеинов бар

 

Когато говорим за фитнес зала или зала за групови тренировки, регистрацията на тези обекти е изцяло сходна и неотменна част от целия процес е подаването на необходимите документи в няколко различни институции.

Процедура по регистрация на протеинов бар:

При първия етап от регистрацията е било задължително Вие да изпълните всички стъпки по създаването на търговско дружество (ООД, ЕООД), което да отговаря изцяло за осъществяването на дейността на Вашата спортна зала.

След това при първоначалната регистрация на фитнес или спортна зала е било необходимо да се впише в РЗИ (Регионална здравна инспекция), като обект с обществено предназначение

Следващата важна стъпка при регистрацията на Вашия фитнес център е била да регистрирате работното време в общината, в чийто район се намира Вашият спортен център.

Разрешително за търговия с храни и напитки:

В случай че желаете във Вашият фитнес да има протеинов бар е належащо да изпълните още едно условие.

Регистрация в БАБХ(Българска Агенция по безопасност на храните), където се подава заявление за вписване, разработва се ДПП (добри производствени практики)   и се извършва на място проверка от тяхна страна.

При спазени изисквания за протеинов бар и търговия с храни и напитки,  Вашия фитнес център се вписва успешно в регистъра на БАБХ.

Екипът на Lead Consult може да Ви съдейства с:

  1. Регистрация на фитнес зала или зала за групови тренировки от самото начало.
  2. Регистрация на в БАБХ за протеинов бар и търговец с храни и напитки.

Екипът на Lead Consult разполага с юристи, с необходимите познания и опит в материята. Разгледайте пълен списък с, предлаганите от нас, услуги тук.⇽


За консултации, можете да се свържете с нас на:

☎ Телефон: + 3598 888 33 600
✉ Имейл: office@leadconsult-bg.com

Scroll to Top