Регистрация на магазин за бебешка козметика

Регистрация на магазин за бебешка козметика lead consultПроцедурата по регистрация на магазин за бебешка козметика не се различава по нищо от тази на обикновена парфюмерия.

За да стартирате своя бизнес в тази сфера, на първо място е необходима Регистрация на фирма ЕООД/ООД, под чието име да упражнявате своята дейност.

Нашият екип изработва всички документи по регистрацията на Вашата фирма, в случай, че все още нямате такава, а от Вас е нужно само да изберете нейните наименование, адрес на управление, капитал и управител.

Ключов момент е изборът на подходящо помещение, в което да разположите своя магазин.

Изключително важни в тази стъпка са две условия:

1. Договорът за наем/Нотариалният акт да бъде на името на фирмата

В тази връзка ние бихме могли да Ви окажем помощ, като прегледаме условията на Вашия договор.

2. Задължително изисквайте от собствениците на помещението е набавянето на Удостоверение за въвеждане в експлоатация/Разрешение за ползване, където да е видим неговият статут.

Закупуването на касов апарат е неизбежно, при условие, че развивате търговска дейност.

Едва след като имате и касов апарат, може да преминете към регистрация на работно време в общината, на чиято територия се намира Вашият обект.

За осъществяваната дейност е необходимо и да уведомите РЗИ (Регионална здравна инспекция) за откриването на обект с обществено предназначение, така че да бъдете вписани в публичния регистър към инспекцията.

Онлайн магазин за бебешка козметика:

За да популяризирате своята дейност, Вие бихте могли да я осъществявате както в избраното от Вас помещение, така и по електронен път, като регистрирате онлайн магазин.

За тази цел е нужно да се регистрирате като администратор на лични данни, както и да изготвите общи условия на Вашия сайт, които да отговарят на законите изисквания.

Какво извършва екипът на Lead Consult за Вас?

1. Регистрация на фирма ЕООД/ООД
2. Регистрация на работно време в общината
3. Уведомяване на РЗИ

Екипът на Lead Consult разполага с юристи, с необходимите познания и опит в материята. Разгледайте пълен списък с, предлаганите от нас, услуги тук.⇽


За консултации, можете да се свържете с нас на:

☎ Телефон: + 3598 888 33 600
✉ Имейл: office@leadconsult-bg.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn
Instagram
Scroll to Top