Откриване на студио за микроблейдинг и миглопластика

откриване на студио за микроблейдинг и миглопластикаОткриване на студио за микроблейдинг процедури или миглопластика – свързано със съобразяване с изискванията на здравните власти и местната администрация. Ако сте сертифицирани за този тип дейност, ето и стъпките, които трябва да предприемете за да отворите ваше собствено студио:

1. Регистрация на Търговско дружество – ЕООД/ООД

На първо място трябва да регистрирате търговско дружество, през което да се осъществява търговската дейност. Като то може да принадлежи на едно лице /ЕООД/ или да е обединение на две или повече лица /ООД/.

2. Регистрация в Регионалната здравна инспекция

Изготвят се определен набор от документи и се подават чрез заявление в РЗИ. Следва проверка от тяхна страна за спазването на изискванията.

3. Регистрация в съответна община по адрес на обекта

Подава се заявление за работно време на обекта към съответната община, заедно с набор от документи – за статута на помещението, фискално устройство и други.

Какво извършва екипът на Lead Consult за Вас:

1. Изготвяне на необходимите документи за всеки един етап от процедурата по регистрация (регистрация на фирма, регистрация към РЗИ, регистрация в съответната община)
2. Подаване на документите към съответните институции
3. Бихме могли да ви предоставим и счетоводни услуги

Екипът на Lead Consult разполага с юристи, с необходимите познания и опит в материята. Разгледайте пълен списък с, предлаганите от нас, услуги тук.⇽


За консултации, можете да се свържете с нас на:

☎ Телефон: + 3598 888 33 600
✉ Имейл: office@leadconsult-bg.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn
Instagram
Scroll to Top