Отваряне на магазин за строителни материали

Отваряне на магазин за строителни материали lead consult рафтове четки за бои

 

Ако възнамерявате да отворите собствен магазин, където да продавате набор от инструменти и строителни материали, а също така и електроуреди, различни санитарни пособия и т.н., то ето накратко основните стъпки, които трябва да направите, за да осъществите това.

1. Регистрирайте своя фирма ЕООД/ООД

От Вас е нужно единствено да изберете наименование, адрес на управление, капитал и управител/съдружници, чиито данни да ни предоставите, за да изготвим всички необходими документи.

2. Направете печат с името на фирмата Ви

Печатът е нужен за удостоверяване на копията от документи, които се предоставят в хода на регистрацията.

3. Наемете/Купете подходящо помещение

Когато купувате или наемате помещение, обърнете внимание на неговия статут. Изисквайте от наемодателя/собственика удостоверение за въвеждане в експлоатация или разрешение за ползване. То, заедно с  договора за наем/НА са основните документи, необходими за регистрацията на вашия магазин.

4. Закупуване и фиксализация на касов апарат

Всяка продажба на стоки, независимо от техния вид, изисква работа с касов апарат. За нас ще е необходимо да ни предоставите копие на паспорта на апарата и  свидетелството за неговата регистрация.

5. Регистрация на работно време в общината, на чиято територия се намира

Изберете име и работно време на Вашия магазин, а ние ще подготвим нужните документи.

 

Какво извършва екипът на Lead Consult за Вас?

➲ Регистрация на фирма- подготовка на документите, отваряне на набирателна сметка (необходима за внасяне на капитала), вписване на фирмата в ТР
➲ Поръчка на печат с името на фирмата Ви
➲ Бихме могли да Ви консултираме при избора на помещение, както и да прегледаме условията на договора за наем, който възнамерявате да сключите
➲ Можем да Ви препоръчаме фирма, от която да закупите касовия апарат
➲ Регистрация на работно време в общината- подготовка и входиране на всички документи, получаване на удостоверението за регистрация.

Екипът на Lead Consult разполага с юристи, с необходимите познания и опит в материята. Разгледайте пълен списък с, предлаганите от нас, услуги тук.⇽


За консултации, можете да се свържете с нас на:

☎ Телефон: + 3598 888 33 600
✉ Имейл: office@leadconsult-bg.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn
Instagram
Scroll to Top